Sretan nam 393. rođendan!

 

23.11.1627.

 

-

 

23.11.2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
"Ne može nam nitko ništa! Korona edition" – 
najuspješniji projekt „Akcije za 5“

Petnaestu godinu zaredom Udruga Delta u suradnji s Gradom Rijeka i Udrugom PaRiter provodi “Akciju za 5!”, čiji je cilj pružanje mogućnosti mladim ljudima od 14. do 19. godine razviti sposobnosti potrebne za aktivno sudjelovanje u procesima donošenja odluka na lokalnoj razini.

Finalno sučeljavanje dva najbolja projekta „Akcije za 5!“ održalo se je u četvrtak, 19. studenog 2020. godine, putem online platforme Zoom, a  u finalu su se našle ekipe iz naše i Ekonomske škole. Pobjedu su odnijele cure iz 3.b razreda, Laura Vidović, Katarina Dragozetic, Petra Šupuković i Petra Pilipović, koje su uspješno predstavile svoj projekt "Ne može nam nitko ništa! Korona edition".

Kliknite OVDJE i poslušajte što su osmislile u svom projektu i kako su majstorski osvojile pobjedu. 
 

Čestitke curama!!!

 
 
Mole Day (Dan mola)

Svake godine u mjesecu listopadu, točnije 23.10. od 6 sati i dvije minute ujutro do 6 sati i dvije minute popodne slavi se „Mole Day“, dan obilježavanja Avogadrovog broja, odnosno broja jedinki u jednom molu tvari. 

Dan mola postoji kako bi se potaklo zanimanje za kemiju i obilježava se raznim aktivnostima, pa su tako i učenice 3. b razreda  Tessa, Barbara, Katarina, Magdalena D., Lena, Magdalena M., Lea, Petra P., Klarisa, Petra Š. i Laura pripremile i snimile pet pokusa. Pogledajte video.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši projekti